HŐFORRÁS CAMPING Ifjúsági szálló - Youth hostel
Kemping

Kemping

Az Európa hírű Igali-Gyógyfürdő közvetlen szomszédságában található a Hőforrás kemping és a két épületből álló ifjúsági szálló, amely komplexum májustól októberig fogadja vendégeit. A jól felszerelt kemping közel 16.000 nm-es, szépen gondozott zöldterülettel várja a kempingezés szerelmeseit, legyen szó sátras vagy lakókocsis pihenésről. Az árnyékos helyet a gyönyörű ősfás környezet biztosítja, de természetesen a napos terület kedvelői is megtalálják a számításukat nálunk.
Áraink korlátlan, napi többszöri belépést biztosítanak az Igali-Gyógyfürdőbe, ahol gyógy/termál vizes és normálvizes medencék, csúszdák, sportpályák, játszótér áll vendégeink rendelkezésére.
Akció

Akció

Hamarosan...
Kedvezményes ajánlatainkért kérjük látogasson vissza később!
Nyári táborok

Nyári táborok

Ön is a legjobb nyári időtöltést keresi gyermekének?  Ha szeretné gyermekét biztos kezekben tudni és szeretné egy felejthetetlen nyári élménnyel megajándékozni, akkor az ajánlatunk Önnek szól.
Szép környezetben, izgalmas programokkal, tapasztalt oktatókkal és vidám élményekkel várjuk a gyerekeket az igali nyári táborokban.
A 2017-es évben három élményekkel teli nyári tábort kínálunk elsősorban azon gyerekeknek, akik szeretnek fürdőzni, kirándulni, kézműveskedni és nem félnek kipróbálni új dolgokat sem.
tábor 8 és 14 éves kor közötti gyermekek számára nyújt ideális nyári programot. 

Találkozók

Találkozók

Kempingünk ideális helyszínt biztosít osztálykirándulások, gyermek illetve sporttáborok illetve autó-motor találkozók szervezéséhez. A kempingben valamint a szomszédos fürdőben minden adott, ami a fiatalok aktív időtöltéséhez és az idősebb korosztály gondtalan pihenéséhez szükséges. Természetesen a nagyobb létszámmal érkező csoportoknak külön kedvezményt biztosítunk, mind a szálláshely mind a fürdőbelépők árából. Igény esetén kézműves foglalkozások, sport edzések és környékbeli kirándulások szervezését is vállaljuk valamint napi háromszori étkezést is tudunk biztosítani versenyképes áron. Egyedi ajánlatainkért keressen minket bizalommal.
©2017 IGAL-FÜRDŐ Kft.

Search